top of page

Magensium Lichaamspakking

GENIETEN, ONTSPANNEN & OPLADEN

magnesium-pakking-lichaam.jpg

Magnesium Pakking

Laat alle stress en spanning van je afglijden terwijl ik je insmeer met warme Magnesium Gel, die wordt aangebracht over je hele lichaam.

Eenmaal ingesmeerd, pak ik je in in plastic en nestel je je comfortabel in de infrarood sauna deken. De temperatuur wordt zorgvuldig afgestemd op jouw voorkeur, waardoor je spieren en gewrichten zich overgeven aan diepe ontspanning.

Kies ervoor om je gedachten te laten wegdrijven tijdens een kalmerende meditatie, of laat je meevoeren door rustgevende muziek terwijl je 45 minuten lang geniet van de weldaad van de pakking.

Na deze zalige ervaring verwijder ik de overtollige magnesium gel met warme doeken, zodat je huid zijdezacht aanvoelt.

 

Sluit je behandeling af met een verfrissend glas water of een kalmerende kruidenthee, terwijl je nog even nageniet van de rust en sereniteit in mijn salon.

Infrarood Deken

Hoewel er nog weinig medisch bewijs is voor de gezondheidseffecten van infraroodverwarming in warmtedekens kunnen ze welk degelijk verlichting bieden. Je kunt denken aan het verlichten van de stijfheid van spieren en gewrichten doordat de warmte de bloedcirculatie stimuleert.

 

De infraroodstralen resoneren en dringen diep door in het lichaam wat het lichaam aangenaam van binnenuit verwarmd. Dit kan zorgen voor ontspanning van de spieren en gewrichten wat de flexibiliteit van spieren en gewrichten kan stimuleren. Ook wanneer je stress ervaart kan de warmte van de deken gecombineerd met de Magnesium een ontspannen gevoel geven.

magnesium pakking.jpg
Untitled-design-14-1-1.jpg

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor tal van lichaamsfuncties, waaronder spiercontractie, zenuwfunctie, energieproductie en het behoud van gezonde botten.

bottom of page