top of page
Zoeken

Lief Dagboek


Herinner je die tijd nog dat je als kind in je dagboek kroop en al je tienerdrama's eruit gooide? Die goede oude tijd! Maar weet je wat het nog beter maakt? Nu hebben we de Selfcare Journal, het dagboek van vroeger, maar dan beter, cooler en met een flinke dosis luxe!


Stel je voor: een journal met niet alleen een toffe buitenkant (die kleuren! die gouden letters!), maar ook met binnenin pagina's die gewoon schreeuwen om gevuld te worden met jouw gedachten, gevoelens en dromen. En laten we het niet vergeten - ruimte voor dankbaarheid en diepe vragen die je uitdagen om een beetje dieper te graven.


Voor mij is het schrijven in mijn journal een beetje zoals een ritueel geworden. Een beetje muziek, een magnesium bad voor mijn voeten, en dan lekker alles van me af schrijven voordat ik in bed duik. En weet je wat? Het werkt! Het is als een mini-therapie sessie elke avond.


Maar het wordt nog beter - neem je journal mee naar buiten! Serieus, er is niets zo rustgevend als ergens in de natuur zitten, de wind door de bomen horen waaien, en gewoon even stilstaan bij wat er allemaal in je hoofd omgaat.


Dus, als je op zoek bent naar een manier om een beetje meer zen in je leven te brengen, dan is de Selfcare Journal echt jouw ding. Trakteer jezelf erop en laat de magie van mindful schrijven je leven veranderen!3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page