top of page
go with your flow edelstenen  (1).jpg
stephanie - Go with your flow.jpg

Hi, Ik ben Stephanie

44 jaar, moeder van drie, met een liefdesverhaal dat al zo'n 100 jaar duurt (ja, die leeftijd blijft een beetje pijn doen, maar liefde houdt me jong, toch?).

 

Geboren onder het sterrenbeeld Tweeling, omarm ik de dubbelzinnigheden van het leven met open armen.

Je vindt mij de ene dag diep in meditatie, en de volgende dag dans ik door de huiskamer alsof niemand mij ziet (en ja, zelfs als iemand me ziet, interesseert het me niet!). Varen brengt rust in mijn hoofd, en magnesium selfcare houdt mijn lijf in balans - nou ja, meestal dan, behalve als er chocolade in de buurt is.

Ik ben een mix van introvert en extravert, soms tegelijkertijd. Creatief en zorgzaam, maar ook niet vies van een beetje gekkigheid op z'n tijd. Mijn salon is mijn kindje , waar ik mijn klanten niet alleen laat stralen, maar ook af en toe laat lachen om het leven.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar spiritualiteit en stoerheid hand in hand gaan, waar we het leven vieren met een lach en een dansje, dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom bij Stoer Spiritueel, waar we het leven nemen zoals het komt, met een flinke dosis humor!

Hoe het begon

In 2021 besefte ik mij dat mijn agenda altijd vol stond en ik altijd druk was met het zorgen voor anderen. Maar een date met mijzelf had ik nooit. En juist die dates, met jezelf, waarin je doet wat jij leuk of fijn vindt zijn zo belangrijk! Halverwege dat jaar besloot ik daar verandering in te brengen. Ik plande bewust momenten in mijn agenda voor selfcare, ging luisteren naar mijn intuïtie en ik ging op de flow van mijn spiritualiteit.. zonder zweverig te worden. Ik heb ervaren dat bijvoorbeeld een goed ochtend ritueel met meditatie maar ook een fijn avond ritueel met bijvoorbeeld schrijven in mijn journal en een Yoga Nidra mij heel goed helpen. Ik ben ontspannen en in drukke situaties weet ik nu hoe ik terug kan naar de basis, in mijzelf. En dit is fijn, niet alleen voor mij maar geloof me, ook voor de mensen om mij heen!

GO WITH YOUR FLOW

Na jarenlang mijn eigen pad van zelfontdekking te hebben bewandeld, besloot ik mijn passie te delen door Go With Your Flow te creëren. Hier vind je een verzameling van zorgvuldig uitgekozen tools, artikelen en producten die zijn ontworpen om jou te ondersteunen bij het bereiken van je wellnessdoelen.

Alles wat je in onze webshop vindt, is persoonlijk door mij uitgeprobeerd, geproefd en sommige zelfs door mij gemaakt voordat het wordt opgenomen. Ik geloof in de kracht van authenticiteit en transparantie, en ik ben vastbesloten om alleen producten aan te bieden waar ik volledig achter sta.

Of je nu op zoek bent naar voedzame superfoods, rustgevende wellnessproducten, of inspirerende artikelen om je te helpen op je reis naar zelfverbetering - je vindt het hier bij Go With Your Flow.

Let's Get
Social

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page