top of page
go with your flow edelstenen  (2).jpg

Hi, Ik ben Stephanie

Van kaarten leggen tot mediteren, van het dragen van edelstenen aan mijn bh tot het schrijven in mijn journal, mijn leven is een kleurrijk avontuur waarbij ik op de kosmische golven van het leven surf terwijl ik gehuld ben in een trendy jurkje met strak gestylde wenkbrauwen.

Mijn lievelings drankje? Kruiden thee om mijn innerlijke rust te voeden, maar ik ben ook niet vies van een goed glas wijn om te proosten op het leven. Geitenwollensokken? Die bewaar ik voor noodgevallen, voor die momenten waarop zelfs de kosmos me niet kan verwarmen zoals die fluffy sokken dat kunnen.

En laten we de selfcare niet vergeten! Naast mijn spirituele avonturen omarm ik ook de kunst van selfcare. Zo neem ik regelmatig een dag vrij om heerlijk in bed te liggen met een goed boek, geef ik mezelf de tijd om in de natuur te zijn en op te laden en neem ik regelmatig heerlijke magnesium voetenbadjes die mijn ziel voeden terwijl mijn voeten zich ontspannen.

In mijn webshop vind je een selectie van thee, edelstenen, selfcare producten, journals en meer. Allemaal zorgvuldig door mijzelf getest, beoordeeld, geproefd en sommige zelfs door mij gemaakt voordat ze een plekje krijgen in mijn assortiment. Dus als je op zoek bent naar een dosis innerlijke rust met een vleugje humor, met liefde voor selfcare ben je hier aan het juiste adres. Ontdek Stoer Spiritueel-zijn en ga mee op jouw eigen unieke reis naar zelfliefde en zelfzorg!

stephanie selfcare.jpg
stephanie - Go with your flow.jpg
bottom of page