top of page

FIND YOUR FLOW & ENJOY

Stap binnen in de wereld van stoere spiritualiteit! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor die broodnodige selfcare en om je spirituele vibe te versterken. Van magnesium boosts tot edelstenen bling, en van car crystals tot kaartendeks - ik heb het allemaal! Dus, ben je klaar om je innerlijke glow te laten stralen en te flowen op de golven van het leven? Ontdek dan snel de collectie en start jouw avontuur naar een badass spirituele levensstijl! 🌟

Ontwerp zonder titel.jpg

About

Hi, Ik ben Stephanie

Spiritual Lifestyle betekent voor mij dat ik gek ben op kaarten leggen, mediteren, edelstenen, schrijven in mijn journal, manifesteren en mee gaan op de golven van het universum. Maar ik ben tegelijkertijd ook een verzorgde vrouw met wimperextensions, geföhnde haren in een hip jurkje op hakken.

Vaak drink ik kruiden thee maar ik hou ook zeker van een wijntje.
En ja ik heb geitenwollensokken in de kast liggen maar die heb ik alleen aan als ik echt hele koude voeten heb 😉

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
stephanie - Go with your flow.jpg

SELFCARE SALON

Wat anderen over mij zeggen

Tonny

Wat een heerlijke behandeling in een fijne rustgevende ruimte door een ontzettend kundige en aardige vrouw. Echt een aanrader. Wist niet wat ik moest verwachten maar het was super!

Patricia

Vandaag een magnesium behandeling gehad voor de eerste keer het was heerlijk ik werd goed ontvangen Stephanie is super vriendelijk.
Ik kom zeker nog een keertje terug!

Jessica

Voor een behandeling bij Stephanie geweest, een heerlijke magnesium  lichaamspakking gehad.
Wat een  rustgevende behandeling een echte aanrader !
bottom of page